The Wedding Singer (1998)

All fakta finns som alltid här.

Vi får följa Robbie Hart, en bröllopssångare, men inte vilken som helst, utan den allra bästa och hur hasn liv plötsligt förändras då han möter Julia Sullivan och samtidigt dumpas av sin fästmö på självaste bröllopsdagen.



Ja, vart ska man börja? Adam Sandler mannen som man verkar antingen hata eller älska, och jag älskar honom, även om jag inte tycker att han ges tillräckligt med utrymme i den här filmen även om hans ganska väl dålda sångtalanger får komma fram., Drew Barrymore som jag verkligen inte gillar får däremot alldeles för mycket utrymme. Att geniet Steve Buscemi gör två väldigt korta, men dock så bra gästspel försämrar inte betyget.

Storyn är en ganska standard kärlekshistoria som verkar följa alla dess regler och stadgar på gott och ont. Visst blir det lite mycket på sina håll, men det är svårt att inte dras med lite grand i alla fall.

De eviga referenserna till Boy George är dessutom underbara. För att inte tala om all övrig musik och de musikparalleller som dras i filmen.

Sammanfattning: En allt som allt schysst rulle för dig som gillar Adam Sandler, Drew Barrymore är trots allt uthärdlig, och musiken är ypperlig.

Betyg:
PPP (7/10)

2005-10-18  00:34

©Mattias Hermansson


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits