kärleksförklaring!

Det här inlägget är en kärleksförklaring! Till vem då kan man ju undra då, jo, det ska jag tala om, till the one and only, Frank Zappa!

Låt mig bara nämna här om den senaste skivan jag införskaffat med denna underbara, tyvärr för tidigt bortgågna människa "Have I Offended Someone?" - en samling låtar han satte ihop innan han dog, med temat "förnedring". Utav andra då såklart. Alla låtar på skivan förnedrar, på ett eller annat sätt. Och det såklart gjort med stor humor.

Kan man inte leva med lite självförnedring av det man står för, bör man tänka en gång till, det är åtminstone min åsikt. Man får bjuda på sig själv och leva med att andra tror saker om en som inte alls behöver vara sant. För man är inte ett dugg bättre själv.

Kommentarer:
Postat av: Hanna

Oj, intressant det sista.. har just avslutat ett inlägg på våran blogg där jag skrev om förnedring (om atesisters bloggskriverier). Läs om du vill - jag har en lite annorlunda åsikt! dock beror det ju såklart på vad för sorts förnedring man pratar om, viss kanske är ok.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits