Haha..

Tittar på NHL, Detroit leder med 3-1 mot Calgary, kommentatorn säger precis innan reklampausen "Detroit's leading by a pair.." och säger se'n när han tror att reklamen gått igång "..or an apple"

Haha, humor på den!

En tanke..

Ser just nu på en film "To Kill a Mockingbird", eller Skuggor över södern som den heter på svenska. Och en sak som slår mig i den, är att det är en rättegång, och de lägger ju handen på bibeln och svär en ed att de ska säga sanningen - "or so help me God" - och de gör de ju fortfarande i USA så vitt jag vet, gör man så i Sverige också? Tycker det är lite lustigt, för om jag inte hade varit kristen, varför sjuttom skulle jag ha problem att ljuga inför någon som jag inte ens tror finns?

Väldigt udda i dagens samhälle där man försöker frigöra sig från religioner på så många sätt.

The Conversation, 1974 (Avlyssningen)

Hejsan hoppsan Samuel (för det är nog bara du som läser :)

Men här kommer ett definitvt
filmtips!

The Conversation handlar om Harry Caul, en expert när det kommer till att spela in vad folk pratar om, men själv gillar han inte att prata. Han är den tysta blyga typen som inte gillar att avslöa något om sig själv, dessutom är han en före detta musiker. Han får ett uppdrag utav en privatperson att spela in ett samtal, och det väcker oro, för det hela liknar så mycket ett tidigare samtal han hade spelat in många år tidigare - ett samtal han gör sitt bästa för att förtränga. Ett samtal som ledde till att en familj blev mördad...

Sjukt bra film.
Gene Hackman i huvudrollen och Francis Ford Coppola bakom kameran!

Gå och se! :P

hits