Bending & mending.

Jag är gipsfri! Fatta skönt.. :p

Men det gör fortfarande ont och jag är sjukskriven till och med fredagen den 7e november, med reservation för eventuell förlängning. Handen är dock sjukt uttorkad nu och så fort man smetar på lite hudsalva så poff är det borta och lika torrt igen efter 5min.

Men men..

Har väl inte direkt gjort så mycket nu när jag varit "ledig".. Spelat tv-spel & sett på film mest kan man väl sammanfatta det som.. Även haft en kompis på besök över helgen som varit. Det var väldigt trevligt. Längesedan vi träffades.

Massvis med hockey har det lyckats bli. Massvis. Missat en enda Red Wings match och kanske sett 10-15 andra matcher också. Det är härligt men felvänt. Något som kändes imorse när jag skulle till sjukhuset kl 10.30.

Hade tänkt att försöka sova vid 01-02, men fastnade uppe(ovanligt..) och vips så var klockan 03.15 och en kvart kvar tills nedsläpp mellan Red Wings & Kings. Vad gör man? Hittade en kanal med fin kvalité och var fast. Blev övertid. Och straffar, stängde av TVn och somnade någonstans runt 07. Min andra väckarklocka(den jag bara sätter när jag verkligen måste, den är ett monster.. Samuel vet, han har hört den ringa..) väckte mig 09.05. Hade inte alls hört varesig mobilen eller mina första väckarklocka. Småbråttom. Men hann ändå kolla mailen osv innan jag kände att nu är det nog dax att dra. Inser att frukost är att utesluta. Drar på mig lite kläder och ger mig av mot vagnen. Som jag missar, men jag har en back-up buss som går 10min senare men är mycket snabbare in till stan.
Tänker att nu har jag ju chansen att få i mig lite mat, går in på pressbyrån, är trött, lite halvt stressad, tar en macka ur facket med "kyckling&bacon" betalar, går ut, sliter upp mackan, sätter den till munnen, känner doften av skagenröra. Det här är fel tänker jag, tittar på den och tänker "så det är såhär det ska vara idag". Tar ett litet bett för att testa om den är ätbar eller om det bara är att ge upp. Den är inte ätbar.
39kr - finns i sjön. Funderar på att köpa en ny, men vägrar mig själv det. Borde kollat på den innan jag slet upp den.

Bussen kommer, hinner perfekt med mitt byte till 4:an som ska ta mig till Mölndals Sjukhus. Bestämmer mig på bussen att ta en macka i sjukhuskaféterian.

Kommer fram, gå upp till kaféterian, 26kr för en ostfralla. 17kr för en donut som är halva storleken på vi har på jobbet, som kostar 12kr, och vi är då inte billiga. Men känner att jaja, ostfrallan får det bli ändå. Orkar inte. Den var i alla fall helt ok, men inte mer. Kommer till doktorn och får gipset borttaget & en massa fina övningar för handen.

Åker hem. Sover. Vaknar, tittar på klockan som står och ringer, ställer om den 2h senare, somnar om. Vaknar. Duschar, off it goes, mot Vasastan & Isak Engström och spel. Men måste köpa hudsalva. Våran hemma var slut och min hand skriker, eller kväser rättare sagt.

På apoteket har de inte ens den hudsalvan jag vill ha(helosan, som finns på alla andra apotek i hela världen, eller Sverige i alla fall). Blir någon annan. Den billigaste. Tar en burgare och går mot herr Engström. Stannar på jobbet för att tjöta lite med Fia som står där och sliter, eller "Living the dream at 7-eleven" som vi har börjat kalla det.

Får sms utav Lina, ska tydligen köpa glass också, off we go to Hemköp. Prisa Hemköp! Köper en jättemjuk vaniljgräddglass.

Sedan blir det spel, först Settlers - sjöfarare. Går väl helt ok, Isak vinner, jag är 1p efter.  Började taskigt och repade mig på slutet kändes det som. På detta följer Carcassonne, som jag krossade stenhårt i efter en hårdnackad insats med lite bönder på slutet. Det var väldigt trevligt.

Ska åka hem. Kommer tre hållplatser med min vagn, sedan kan den inte fortsätta då det är strömavbrott. För andra gången. Det var det även när jag var på väg hem från sjukhuset - men jag kunde åka med vagnen in på kvällen. Så tydligen har de lyckats få strömavbrott på samma ställe två gånger på en dag.

15min väntetid på bussen. Härligt. Tur man har Sagan om ringen som ljudbok i fickan(mobilen). Är på sista skivan utav De två tornen. Riktigt bra faktiskt.

Buss hem. Fixa lite med skivorna. Slösurfa lite. Laga lite mat. Och här är jag. Imorgon ska jag träffa min chef och prata om min/butikens framtid. Vart jag ska jobba, och hur, och när. Ska vara där innan 12 sa han. Så blir väl att sova snart antar jag.

På fredag kommer Fallout 3 åtminstone, alltid något att blicka fram emot efter en dag som denna, även om den helt klart innehöll sina ljusglimtar.

Dessutom vann ju Detroit efter straffar..

keso

Ok, hade väl velat skriva något inlägg för någon vecka sedan, och vill nog lite fortfarande.

Men det blir kort.

Jag har brutit handen. Högerhanden, orkar inte blogga med vänstern helt enkelt.

hits