kärleksförklaring!

Det här inlägget är en kärleksförklaring! Till vem då kan man ju undra då, jo, det ska jag tala om, till the one and only, Frank Zappa!

Låt mig bara nämna här om den senaste skivan jag införskaffat med denna underbara, tyvärr för tidigt bortgågna människa "Have I Offended Someone?" - en samling låtar han satte ihop innan han dog, med temat "förnedring". Utav andra då såklart. Alla låtar på skivan förnedrar, på ett eller annat sätt. Och det såklart gjort med stor humor.

Kan man inte leva med lite självförnedring av det man står för, bör man tänka en gång till, det är åtminstone min åsikt. Man får bjuda på sig själv och leva med att andra tror saker om en som inte alls behöver vara sant. För man är inte ett dugg bättre själv.

Jag vill..

..skrika, skratta slå..
..krypa, gråta, gå..
..andas, leva, dö..


..men jag vill inte jobba imorgon.

Jag känner mig

  

Sammanställning..

Försöker sammanställa året 2008, skivmässigt. Har lite bakläxa. Men lär hamna på ca 250 nya skivor. Det är väl helt OK. Har ju köpstopp tills jag är klar med bakläxan, så jag inte blandar ihop årgångarna. Och det börjar kännas.. Borde inte slappa så mycket med det där.. :) Men så är det..!

hits