Boeknoerd

Vet inte hur sanningsenligt det där är.. 69% känns lite magstarkt.. I alla fall för tillfället.

Valborg..

Så idag är dagen med stort D på mitt jobb. Valborg. Årets intensivaste dag. Alla jobbar längre och mer än vanligt. ALLA jobbar.Försök inte ens vara ledig. Eller ja, du kan byta det mot att jobba nästa midsommar, julafton och nyår. En extra kassa tas upp som -bara- används en dag om året, den 30e april. Jag väntar mig en helt galen dag. Jag börjar 15.00, och jobbar till.. Ja, det vet vi inte än, min chef sa "Du jobbar tills rushen tar slut". Den tar som absolut tidigast slut vid tolvslaget, beroende på vädret. Vissa år har den inte tagit slut försen vid två halv tre.

I övrigt händer det inte mycket, jag jobbar, ser på film när jag orkar och köper mer musik. Jag har snart alla plattor av Neil Young, bara det är ca. 60 skivor, det säger ju endel..

Ibland försöker jag även hålla lite ordning på rummet, det är svårt, men någon gång i veckan får jag ett ryck och fixar det till "acceptabelt" nivån igen som min kära mor kallar det. Oftast är det "katastrofalt" - det är det just nu.

Det enda som är bra med idag är att om 11h är den här dagen över, eller ja, inte det enda, men det enda ur mitt arbetslivssynpunkt.

Alla dagar är bra dagar, alla dagar är en chans att älska Gud!

Allt & inget.

Sitter på en FHS i Svalöv för tillfället. Slappar, softar. Njuter av livet & av solen som skiner där ute. Även om jag inte är i den för tillfället så vet jag ju att den är där ute och lyser upp allt. Skönt att veta liksom.

Tänkte väl kanske uppdatera lite sedan sist jag skrev, innan påsk. Tiden går fort.

Var ju på läger över påsk, även om jag inte var där för att vara på läger utan för att komma bort lite från vardagen och för att få fokusera lite. Det var väldigt skönt. Alltid angenämnt att få fokusera in Gud mer än vanligt.

Efter påsk har jag mest jobbat&inte gjort så mycket annat vettigt som vanligt. Läste ut "När spelet är slut ska allt tillbaks i lådan" igår. Bra bok. Även om den tappade lite på slutet kanske. Hade många vettiga poänger. Började direkt läsa "Den oemotståndliga revolutionen". Jag vill ha den nu.

Ge oss mer Jesus och minre religion.

Tänker lite på vad Samuel frågade här om dagen på msn och hur jag svarade; och jag önskar att alla kunde känna så, så därför uppmanar jag er som nu läser detta att vara lyckliga i Jesus. För det är den enda lyckan som varar.

Jag känner mig lycklig i vetskapen att Gud älskar mig, mer behöver jag inte veta. Inget annat spelar någon egentlig roll. Gud älskar mig.

Och Gud älskar DIG.

>_<

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Men ändå.

Detroit vann iaf Presidents Trophy* igår, för 6:e gången någonsin, inget annat lag har vunnit Presidents Trophy mer än två gånger.

*Presidents Trophy tilldelas det lag i NHL som tar flest poäng i grundspelet.

hits